Ilyen volt – milyen lesz? – információ iskolába lépőknek is

slider_02László Ákos művész úr grafikája 2010-ben készült iskolánk főépületéről

2020. november 20.

Utolsó nap. Búcsúzás. Rendhagyó ballagás. Holmik dobozokban. Kopár falak a tantermekben.

Bizony, ez a nap is elérkezett! A Debreceni Tankerületi Központ sikeres, hatalmas horderejű pályázata révén a mi immár 71. éves főépületünk csodálatosan megújul, külső megjelenésében jelentősen megváltozik, de sor kerül majd az új épület megszépítésére is.

Új szárny hozzáépítése, emeletráépítés, nagy mértékű felújítás és eszközbeszerzés a korszerű oktatás korszerű infrastrukturális feltételeinek biztosítása érdekében – nagyszerű vállalkozás!

Felső tagozatos osztályaink a Kinizsi Pál Általános Iskola Monostorpályi Úti Tagintézményének különálló épületébe költöznek, november 25-én reggel már ott szól számukra a becsengetés.

Kedves Iskolánk! Most egy időre elhagyunk, hogy kipihenhesd magad, mindenféle csodakezeléseket vehess igénybe, feltöltődj és megújulj. Hiányozni fogsz, de abban a tudatban gondolunk Rád szeretettel, hogy 2022-ben visszatérünk falaid közé.

Addig is jó tanulást, derűs napokat, támogató összetartást, Petőfisek!

Hogyan érinti az iskolaépítés a leendő elsős osztályainkat?

Az alsó tagozatos osztályok saját helyükön maradtak és maradnak az építés-korszerűsítés befejezéséig.

Az építési területtől védett, biztonságos környezetben, színes, barátságos, otthonos tantermeikben fogadják a kicsiket az elsős tanítók: az 1.a és 1.b osztályok az új épületben, az 1.c osztály a 37. szám alatti nagy épületben.

Az ebédlőt, tornatermet, sportpályákat, a könyvtárat és az informatika oktatás, csoportbontás lehetőségét változatlanul elérik alsós közösségeink.

Mire a 2021 szeptemberében  iskolába lépő gyerekek felső tagozatosok lesznek, már állni fog a megújult, megszépült intézményünk, így inspiráló  környezetben fejezhetik majd be általános iskolai tanulmányaikat.

 

Az oldalt a www.markjanos.hu készítette.
Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes | Thanks to best wordpress themes, Find WordPress Themes and Themes Directory