Aktív Iskola program

AI_logo

Büszkén jelentjük be, hogy ebben a tanévben mi is csatlakoztunk ahhoz a 300 iskolához, akik részesei lehetnek az Aktív Iskola programnak!

Intézményünk a csatlakozással egyrészt egy számos lehetőséggel járó rendszer részévé vált, másrészt pedig egy jól működő közösség tagjává is. A program működése ugyanis egy jól felépített motivációs rendszeren alapul, amely a résztvevő, és a különböző mozgásösztönző programokat megvalósító iskolákat nemcsak szakmai támogatással ösztönzi, hanem sportszerekkel, programlehetőségekkel, további szolgáltatásokkal is.

Az Aktív Iskola közösség részeként pedig szeretnénk az egymást segítő és támogató intézményi kapcsolatok előnyeit is kihasználni.

A tanév során megvalósított programjainkért pontokat és minősítéseket gyűjthetünk, amelyekkel a minősítési rendszerben (klubszint, bronz, ezüst és arany szint) az évek során szeretnénk minél magasabb minősítésű Aktív Iskolává válni, és minél több, a gyerekek mozgását ösztönző sporteszközt és élményt biztosítani számukra.

Tudj meg többet a programról itt: www.aktiviskola.hu

Az oldalt a www.markjanos.hu készítette.
Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes | Thanks to best wordpress themes, Find WordPress Themes and Themes Directory